گفتگوی آنلاین
Label







ویزای توریستی سنگاپور
 / ویزای توریستی سنگاپور  / خدمات ویزا  / 



ویزای توریستی سنگاپور

 

نمونه كارت ورود به كشور سنگاپور:

براي ديدن سايز بزرگ بر روي تصوير كليك كنيد

سايز تصوير: 402*1006

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا:

- تصویر ( اسکن ) واضح و خوانا از صفحه اول پاسپورت های جدید.

پاسپورت های قدیمی:  تصویر ( اسکن ) واضح و خوانا از صفحه  اول  و صفحه ی  تاریخ صدور و انقضا.

- پاسپورت های دارای همراه، تصویر ( اسکن ) واضح و خوانا از صفحه مشخصات همراهان.

- تصویر ( اسکن ) عکس تمام رخ رنگی با زمینه روشن.

 

 

 

موارد زیر را به دقت مطالعه فرمایید:

- اعتبار پاسپورت می بایست بیش از 6 ماه باشد.

- قبل از اقدام برای دریافت ویزا هزینه مربوطه دریافت  و درصورت رد درخواست توسط اداره مهاجرت سنگاپور هزینه مربوطه مسترد نمی شود.

- در صورت معلق شدن ویزا ( Pending Visa) مدت زمان صدور ویزا بستگی به اداره مهاجرت سنگاپور دارد و این آژانس هیچ گونه مسئولیتی در قبال ویزاهای معلق ندارد.

- مدت زمان برای صدور ویزا و تحویل در مالزی 7 روز کاری می باشد

- مدت زمان برای صدور ویزا و تحویل در ایران (تهران) 12 روز کاری می باشد.

 

 

جهت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید