گفتگوی آنلاین
Label







خانه دوم من
 / خانه دوم من  / 



اطلاعات و شرایط " مالزی خانه دوم من"
(MM2H)



برنامه “مالزي خانه دوم من” به شهروندان كشورهاي ديگر اين امكان را مي دهد كه بتوانند با همسر و فرزندان خود براي اقامت به مالزي سفر كنند. متقاضيان موفق ابتدا يك دوره ويزاي 10 ساله اخذ خواهند نمود كه بر اساس مدت اعتبار گذرنامه افراد قابل تمديد مي باشد. اين اقامت به صورت خودکار قابل تمديد بوده و مزايايي نظير خريد خودرو با تخفيف ، اخذ و وام مسکن  جهت خريد آپارتمان ، خانه ، مغازه و يا ساير املاک   تا حدود 70 درصد ( و یا بیشتر ) و بيمه درماني را پوشش داده و همچنين امکان سرمايه گذاري ، تاسيس و ثبت شرکت را در اختيار متقاضيان قرار ميدهد. اقامت مالزي خانه دوم من از سال 2002 ميلادي معرفي شده است. تاکنون بيشترين خارجي هايي که براي اين برنامه اقدام کرده اند شهروندان انگلستان، بنگلادش،آمريکا ، اسکانديناوي، کره جنوبی، ژاپن و کشورهای عربي و ايران مي باشند.


•          اقامت خانه دوم مالزي برنامه ايست مرتبط با دو فاکتور سن و سرمايه ، سن و سرمايه عوامل اصلي بررسي اقامت هر متقاضي مي باشد. در اين ميان نقش سرمايه بالاتر است . هرچه سرمايه نقدي متقاضي بالاتر باشد اقامت او سريعتر و راحتتر مورد قبول واقع مي شود.


افراد زير 50 سال


اين افراد براي ارائه درخواست خود ميبايست ثابت کنند داراي سرمايه اي نقدي معادل حداقل يکصدو پنجاه ميليون تومان در ايران مي باشند اين سرمايه مي تواند به صورت سپرده ثابت در بانک باشد. مورد ديگري که متقاضيان مي بايست نشان دهند ميزان در آمد ماهانه معادل سه ميليون تومان ميباشد. اين در آمد به حساسيت ميزان سرمايه نيست و  لذا با گواهي حقوقي از شرکت خصوصي يا دولتی نيز قابل ارائه ميباشد. چنانچه با اقامت شما موافقت شد الزامي براي انتقال درآمد به مالزي وجود ندارد. و اگر درآمد يا سرمايه خود را به مالزي منتقل کرديد از پرداخت هرگونه ماليات معاف هستيد.

پس از آنکه با اقامت متقاضي موافقت شد ميبايست يك حساب سپرده ثابت به مبلغ 300.000 رينگيت مالزي  تقريباً معدل 87 ميليون تومان به نام خود افتتاح نمايند پس از گذشت مدت يك سال مي توانند تا سقف 150.000 رينگيت براي مخارج مشخص كه در ارتباط با خريد مسكن، هزينه تحصيلي فرزندان در مالزي و مسائل درماني مي باشد برداشت كنند ولي بايد مبلغ حداقل 150.000 رينگيت  معادل 43 ميليون تومان را از سال دوم تا زماني كه در مالزي تحت عنوان اين برنامه اقامت دارند در حساب ثابت نگهدارند.

 

افراد بالاي 50 سال


اين افراد براي ارائه درخواست خود ميبايست ثابت کنند داراي سرمايه اي نقدي معادل يکصد ميليون تومان در ايران ميباشند اين سرمايه ميتواند به صورت سپرده ثابت در بانک ايران باشد.. مورد ديگري که متقاضيان ميبايست نشان دهند ميزان در آمد ماهانه معادل سه ميليون تومان ميباشد. اين در آمد به حساسيت ميزان سرمايه نيست و بيشتر جنبه تشريفاتي دارد لذا با گواهي حقوقي از شرکت خصوصي يا دولتي نيز قابل ارائه ميباشد. چنانچه با اقامت شما موافقت شد الزامي براي انتقال درآمد خود به مالزي وجود ندارد. و اگر درآمد يا سرمايه خود را به مالزي منتقل کرديد از پرداخت هرگونه ماليات معاف هستيد.

افراد بالاي 50 سال پس از دريافت موافقتنامه اقامت مي بايست 150000 رينگيت مالزي معادل تقريباً 42 ميليون تومان به صورت سپرده ثابت در بانک قرار دهند و پس از گذشت مدت يكسال مبلغ 50.000 رينگيت براي مخارج مشخص كه در ارتباط با خريد مسكن، هزينه تحصيلي فرزندان در مالزي و مسائل درماني مي باشد برداشت كنند.
بايد مبلغ حداقل 100.000 رينگيت را از سال دوم تا زماني كه در مالزي تحت عنوان اين برنامه اقامت دارند در حساب ثابت نگهدارند.

توجه:
 متقاضيان موفق  ميبايست حساب ثابت خود را با رينگيت مالزي(RM) افتتاح نمايند. رينگيت تقريباً معادل 300 تومان ميباشد.

 


خلاصه امتيازات برنامه اقامتي مالزي خانه دوم


با هر شرايط سني و از هر کشوري که براي خانه دوم اقدام کرده باشيد پس از موفقيت در اخذ اقامت مالزي از امتيازات زير برخوردار خواهيد شد.
-          وام خريد ملک تجاري يا مسکوني با بهره حدود 5% در سال، ميزان وام به صورت تقريبي 70% ارزش ملک مي باشد. براي اخذ بهترين وامها خدمات ويژه اي براي متقاضيان پيش بيني شده است و علاقمندان پس از اخذ اقامت مي توانند با دفتر کوالالامپور در اين زمينه تماس برقرار نمايند. در زمینه خدمات سرمایه گذاری در املاک مالزی و کارپردازی وامهای بانکی و مدیریت حقوقی برای تضمین صحت معاملات شرکت اکسپت سولوشنز مالزی خدمات فراگیری را برای خارجیها ایجاد کرده است که برای همه دارندگان اقامت به راحتی قابل استفاده است. با توجه به آنکه رشد سالانه ارزش ملاک مرغوب در مالزي حدود 10% است و در مالزي ماليات ارزش افزوده ملک وجود ندارد و مالکیت اکثر اسناد املاک به صورت قطعي و هميشگي به خريدار منتقل مي شود و از طرفی کوالالامپور به عنوان ارزانترین پایتخت دنیا شناسایی شده و قیمت ملک در مقایسه با ایران یا سایر نقاط دنیا بسیار مناسب می باشد، سرمايه گذاري در املاک مالزي مورد توجه خارجي ها قرار گرفته است.


-          تخفيف خريد يک دستگاه اتومبيل شخصي تا سقف 40% ارزش اتومبيل، اين تخفيف در واقع معافيت ماليات و عوارض گمرکي مي باشد.


-          10 سال اقامت بدون محدوديت مالزي براي خود ، همسر و فرزندان (فرزندان در هنگام اخذ اقامت باید زیر 21 سال باشند تا 10 سال اقامت دریافت کنند). چنانچه فرد متقاضي پدر و مادري بالاي 60 سال داشته باشند آنان نيز مي توانند اقامت را به صورت همراه دريافت نمايند. اين اقامت پس از 10 سال نيز قابل تمديد مي باشد.


-          بيمه درماني با پرداخت هزينه سالانه، تعرفه سالانه بيمه درماني با توجه به نوع بيمه سقف خسارت و امکانات مورد نياز سالانه 100 تا 300 دلار براي هر نفر مي باشد. که پس از اخذ موافقتنامه اقامت و پیش از دریافت اقامت توسط متقاضی در مالزی قابل خریداری می باشد.

 

  در نهایت کلیه مقررات و امتیازات این اقامت از طرف دولت مالزی تعیین می شود و این سایت مسوولیتی نیز در مورد تغییرات احتمالی مقررات و امتیازات ندارد.